Política de privacitat

La UGT de Catalunya us informa sobre la seva política de privacitat pel que fa al tractament i protecció de les dades de caràcter personal de les persones usuàries que puguin ser recaptats durant la navegació a través del lloc web https://indultdolorsbassa.cat.

En aquest sentit, la UGT de Catalunya garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida a la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i de garantia de drets digitals (LOPD GDD). Compleix també el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús del lloc web implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat així com les condicions incloses en l’avís legal.

Identitat del responsable

o Titular: UGT de Catalunya

o NIF: G-08496622

o Domicili: Rambla del Raval, 29-35, Barcelona (Espanya)

o Correu electrònic: dpd@catalunya.ugt.org

o Lloc web: https://indultdolorsbassa.cat

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les teves dades personals, La UGT de Catalunya aplicarà els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

o Principi de licitud, lleialtat i transparència: la UGT de Catalunya sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals, que pot ser per a un o diverses finalitats específiques, sobre els quals la UGT de Catalunya informarà l’usuari/ària prèviament, amb absoluta transparència.

o Principi de minimització de dades: la UGT de Catalunya sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la fi o les finalitats que els sol·licita.

o Principi de limitació del termini de conservació: la UGT de Catalunya mantindrà les dades personals recaptades durant el temps estrictament necessari per a la fi o les finalitats del tractament. La UGT de Catalunya informarà l’usuari/ària del termini de conservació corresponent segons la finalitat.

En el cas de subscripcions, la UGT de Catalunya revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

o Principi d’integritat i confidencialitat: les dades personals recaptades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida.

La UGT de Catalunya pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per navegar per https://indultdolorsbassa.cat no és necessari que facilitis cap dada personal.

Els casos en què proporciones les teves dades personals són els següents:

o En inscriure’t en un formulari de subscripció o un butlletí que la UGT de Catalunya gestiona amb MailChimp.

Drets

La UGT de Catalunya t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

o Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.

o Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.

o Sol·licitar la limitació del seu tractament.

o Oposar-te al tractament.

No pots exercitar el dret a la portabilitat de les dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i, per tant, ha de ser exercit directament per la persona interessada, sol·licitant-lo directament a la UGT de Catalunya, la qual cosa significa que qualsevol client/a, subscriptor/a o col·laborador/a que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se a la UGT de Catalunya i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar-ne la rectificació, oposar-se al seu tractament, limitar-ne l’ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers de la UGT de Catalunya.

Per a exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició heu d’enviar un correu electrònic a dpd@catalunya.ugt.org, juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent.

Teniu dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considereu que el tractament de dades personals que us concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan us connecteu al lloc web per a enviar un correu a la UGT de Catalunya o us subscriviu al seu butlletí, esteu facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és la UGT de Catalunya. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal, com poden ser la vostra adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, doneu el vostre consentiment perquè la vostra informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per — Nominalia — només com es descriu en l’avís legal i en aquesta política de privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part de la UGT de Catalunya són diferents segons el sistema de captura d’informació:

o Formularis de subscripció a continguts: la UGT de Catalunya sol·licita les dades personals següents: nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça d’un lloc web per a gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials.

Les dades personals facilitades a la UGT de Catalunya estaran situades en els servidors de The Rocket Science Group LLC d/b/a, amb domicili als EUA. (Mailchimp).

La UGT de Catalunya tracta dades personals per a altres finalitats:

o Per a garantir el compliment de les condicions recollides en l’avís legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajudin aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

o Per a secundar i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.

o Per a analitzar la navegació dels usuaris. La UGT de Catalunya recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de galetes que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari/ària quan navega pel lloc web les característiques i la finalitat del qual estan detallades en la política de galetes.

Seguretat de les dades personals

Per protegir les vostres dades personals, la UGT de Catalunya pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar que es perdin, el seu mal ús, l’accés indegut, la divulgació, l’alteració o la destrucció d’aquestes.

El lloc web està allotjat a Nominalia. La seguretat de les dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries amb aquesta finalitat. Podeu consultar la seva política de privacitat per a tenir més informació.

La UGT de Catalunya informa l’usuari/ària que les seves dades personals no seran cedides a terceres organitzacions, amb l’excepció que aquesta cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest últim cas, només es durà a terme la cessió de dades al tercer quan la UGT de Catalunya disposi del consentiment exprés de l’usuari/ària.

No obstant això, en alguns casos es poden fer col·laboracions amb altres professionals; en aquests casos, es requerirà consentiment a l’usuari/ària informant sobre la identitat del col·laborador/a i la finalitat de la col·laboració. Sempre es farà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Contingut d’altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporten exactament de la mateixa manera que si haguéssiu visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades vostres, utilitzar galetes, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la vostra interacció usant aquest codi.

Política de galetes (cookies)

Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar galetes (cookies), que és una informació que s’emmagatzema al vostre navegador web.

A la pàgina política de galetes podeu consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les galetes.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les vostres dades és: el consentiment.

Per contactar amb la UGT de Catalunya, subscriure-us a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web heu d’acceptar aquesta política de privacitat.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta la UGT de Catalunya són:

o Dades identificatives.

o No es tracten categories de dades especialment protegides.

Conservació de dades personals

Les dades personals que proporcioneu a la UGT de Catalunya es conservaran fins que en sol·liciteu la seva supressió.

Destinataris de dades personals

o Mailchimp The Rocket Science Group LLC d/b/a , amb domicili als EUA.

Més informació en: https://mailchimp.com

The Rocket Science Group LLC d/b/a tracta les dades amb la finalitat de prestar els seus serveis d’email màrqueting a la UGT de Catalunya.

o Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units (“Google”).

Google Analytics utilitza galetes (cookies), que són arxius de text situats al vostre ordinador, per ajudar la UGT de Catalunya a analitzar l’ús que fan els usuaris/àries del lloc web. La informació que genera la galeta sobre l’ús del lloc web (incloent-hi l’adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units.

Més informació a: https://analytics.google.com

En la pàgina de Política de privacitat de Google s’explica com Google gestiona la privacitat pel que fa a l’ús de les galetes i altra informació.

També podeu veure una llista dels tipus de galetes que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús que fan de les galetes publicitàries.

Navegació Web

En navegar per https://indultdolorsbassa.cat es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar-vos.

El lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

o Google Analytics.

La UGT de Catalunya utilitza la informació obtinguda per a obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per a recopilar informació demogràfica.

La UGT de Catalunya no es fa responsable del tractament de les dades personals que realitzin les pàgines web a les quals pugueu accedir a través dels diferents enllaços que conté el lloc web.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Us comprometeu al fet que les dades que faciliteu a la UGT de Catalunya siguin correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com a usuari/ària del lloc web, sou l’únic/a responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses al lloc web exonerant la UGT de Catalunya de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Acceptació i consentiment

Com a usuari/ària del lloc web declareu haver estat informat/ada de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, accepteu i consentiu el tractament d’aquestes per part de la UGT de Catalunya en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

Per a exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició heu d’enviar un correu electrònic a dpd@catalunya.ugt.org juntament amb la prova vàlida en dret, com una fotocòpia del DNI o equivalent.

L’exercici d’aquests drets no inclou cap dada que la UGT de Catalunya estigui obligada a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

Canvis en la política de privacitat

La UGT de Catalunya es reserva el dret a modificar aquesta política de privacitat per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per d’altres degudament publicades.