Política de galetes (cookies)

D’acord amb el que disposa l’article 22.2 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, la UGT de Catalunya t’informa que aquest lloc web utilitza galetes, i així com sobre la seva política de recollida i el tractament que fa d’aquestes.

Què són les galetes

Una galeta (cookie) és un fitxer que es descarrega en el teu ordinador en entrar a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els vostres hàbits de navegació i —depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzeu el vostre equip— poden utilitzar-se per identificar-vos.

Tipus de galetes utilitzades

El lloc web https://indultdolorsbassa.cat utilitza els següents tipus de galetes:

o Galetes d’anàlisi: Són aquelles que, ben tractades pel lloc web o per tercers, permeten quantificar el nombre de persones usuàries i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del lloc web. Per a això s’analitza la navegació que realitzeu en aquest lloc web amb la finalitat de millorar-lo.

o Galetes tècniques: Són aquelles tractades pel lloc web que permeten als usuaris registrats navegar a través de l’àrea restringida i a utilitzar les seves diferents funcions, com per exemple, dur a terme el procés de compra d’un producte o servei.

Algunes galetes són essencials per al funcionament del lloc web, per exemple, el sistema de comentaris o el cercador.

o Galetes de personalització: són aquelles que permeten als usuaris accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris establerts per l’usuari/ària com, per exemple, l’idioma o el tipus de navegador a través del qual es connecta a aquest lloc web.

Desactivar les galetes

Podeu acceptar, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador.

En els enllaços següents trobareu instruccions per a habilitar o deshabilitar les galetes en els navegadors més comuns.

o Firefox http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-galetes-que-los-sitios-we

o Safari http://support.apple.com/kb/ht1677?viewlocale=es_es

o Google Chrome https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

Galetes de tercers

El lloc web utilitza els serveis de «Google Analytics» que poden instal·lar galetes que serveixen per a obtenir estadístiques i dades publicitàries.

Avís sobre l’eliminació de galetes

Podeu eliminar i bloquejar les galetes d’aquest lloc web, però una part del lloc no funcionarà correctament o la seva qualitat pot veure’s afectada.

Contacte

En cas que tingueu qualsevol dubte sobre aquesta política de galetes o vulgueu fer qualsevol comentari sobre aquest lloc web, podeu enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça dpd@catalunya.ugt.org.