Avís legal

Identificació i titularitat

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, la UGT de Catalunya exposa les seves dades identificatives.

o Titular: UGT de Catalunya

o NIF: G-08496622

o Domicili: Rambla del Raval, 29-35, Barcelona (Espanya)

o Correu electrònic: dpd@catalunya.ugt.org

o Lloc web: https://indultdolorsbassa.cat

Condicions d’ús

La utilització del lloc web us atorga la condició de persona usuària, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses a les pàgines:

o Avís Legal
o Política de Privacitat
o Política de galetes (cookies)

Si no esteu d’acord amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions, abstingueu-vos d’utilitzar aquest lloc web.

L’accés a aquest lloc web no suposa, de cap manera, l’inici de cap relació comercial amb la UGT de Catalunya.

A través d’aquest lloc web, la UGT de Catalunya us facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que la UGT de Catalunya o els seus col·laboradors han publicat per mitjà d’internet.

A aquest efecte, esteu obligats i compromesos a NO utilitzar cap dels continguts del lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en aquest avís legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la utilització normal dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats per la UGT de Catalunya, d’altres usuaris/àries o de qualsevol usuari/ària d’internet.

Mesures de seguretat

Les dades personals que faciliteu a la UGT de Catalunya poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva a la UGT de Catalunya, que assumeix totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en aquestes, d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades.

No obstant això, heu de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a internet no són enterament fiables i que, per tant, la UGT de Catalunya no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’usuari/ària o en els seus documents electrònics i en els fitxers que aquests continguin, encara que la UGT de Catalunya posi tots els mitjans necessaris i prengui les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

Dades personals

Podeu consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que recull la UGT de Catalunya a la pàgina de Política de privacitat.

Continguts

La UGT de Catalunya ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos en el lloc web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, la UGT de Catalunya no garanteix que sigui exacta, completa o actualitzada. La UGT de Catalunya declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines d’aquest lloc web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del lloc web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets de la UGT de Catalunya o de tercers.

Els continguts d’https://indultdolorsbassa.cat tenen només una finalitat informativa i sota cap circumstància s’han d’utilitzar ni considerar com a oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra ni recomanació per fer qualsevol altra operació, tret que així s’indiqui expressament.

La UGT de Catalunya es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut d’https://indultdolorsbassa.cat, els vincles o la informació obtinguda a través del lloc web, sense necessitat d’avís previ.

La UGT de Catalunya no és responsable dels danys i perjudicis que puguin derivar-se de l’ús de la informació del lloc web.

Política de galetes (cookies)

A la pàgina Política de galetes podeu consultar tota la informació relativa a la política de recollida i tractament de les galetes.

Enllaços a altres llocs web

La UGT de Catalunya pot proporcionar-vos accés a llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informar-vos sobre l’existència d’altres fonts d’informació a internet on es poden ampliar les dades ofertes en el lloc web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè visiteu les pàgines web de destinació, que estan fora del control de la UGT de Catalunya, per la qual cosa la UGT de Catalunya no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que obtingueu per seguir els enllaços.

Així mateix, UGT de Catalunya no respon dels links o enllaços situats en els llocs web vinculats als quals et proporciona accés.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre la UGT de Catalunya i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de la UGT de Catalunya dels seus continguts o serveis.

Si accediu a un lloc web extern des d’un enllaç que trobeu a https://indultdolorsbassa.cat, haureu de llegir-ne la política de privacitat, que pot ser diferent de la d’aquest lloc web.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les condicions següents: la reproducció, l’emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit d’UGT de Catalunya.

Limitació de responsabilitat

La UGT de Catalunya declina qualsevol responsabilitat en cas que hi hagi interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferts a internet, qualsevol que sigui la seva causa. Així mateix, la UGT de Catalunya no es fa responsable de caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d’aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de mal indirecte que us pugui ser causat per causes alienes a la UGT de Catalunya.

Abans de prendre decisions i/o accions segons la informació inclosa en el lloc web, la UGT de Catalunya us recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

Jurisdicció

Aquest avís legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola.

Contacte

En cas que tingueu qualsevol dubte sobre aquestes condicions legals o vulgueu fer qualsevol comentari sobre aquest lloc web, podeu enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça dpd@catalunya.ugt.org.